Zoeken naar een weinig

Uw zoekactie voor een weinig leverde 51 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Beëlzebub 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Herkenbaar?
Een partner die meer aandacht besteedt aan z´n smartphone dan aan jou? Die liever naar tv kijkt of met maten weggaat dan met jou te knuffelen? Die weinig tot geen interesse meer toont voor je passies? Waarmee je nog enkel oppervlakkige gesprekken mee voert zonder enige vorm van diepgang? Die je nog zelden verrast met een lief berichtje of kadootje? Waarvan je de complimentjes hoe goed je er weeral uitziet op de vingers van één hand kan tellen? Die na de daad zich omdraait, in slaap valt en jou onvoldaan aan je lot overlaat waardoor je zelf noodgedwongen op zoek moet gaan op deze site om die leegte en gebrek aan interesse, genegenheid, warmte en erotiek te compenseren met iemand die je opnieuw vlinders in je buik geeft? Laten we dan samen daar een mouw aan passen. Ik wil je opnieuw gewild, onmisbaar en sexy laten voelen. Ik verlang nu al naar je en kijk met een verhoogde hartslag uit naar je eerste berichtje, onze eerste ontmoeting en onze eerst kus. Geniet van dit zonnig week  
Sam 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Babbeltje en voeten verwennen?
Hallo! Welke nieuwsgierige, open-minded vrouw vindt dat ze twee dingen tekortkomt: een goed gesprek en aandacht voor haar mooie voeten? Deze even nieuwsgierige, verzorgde jongen heeft veel liefde voor voeten te geven maar kan het te weinig in de praktijk omzetten. Een klik en een goed gesprek zijn daarbij wel heel belangrijk. Ben je benieuwd? Laat gerust iets weten, ik bijt niet (behalve misschien heel zacht in tenen) :-) ! Leeftijd geen belang.  
vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
Lucas 41 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik zoek een vrouw om af en toe mee af te spreken voor sex. Elkaar lekker bevredigen en samen geile momentjes beleven. Beffen, pijpen en eens goed neuken. Leeftijd is net als lichaamsbouw eerder onbelangrijk. Wel wordt ik geil van borsten en een leuk gezicht. Ik heb ook mijn uiterlijk: slank, niet onknap en groot geschapen. Intiem altijd geschoren en weinig lichaamsbeharing. Potent! Aangename omgang. Verder zoek ik ook in de omgeving van Hasselt. Bij een reactie van jou lees ik graag jouw leeftijd en welke regio. Bedankt!  
Hot lover 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik zoek een vrouw die geil staat en graag een stevige pik in haar kutje voelt. Ikzelf ben 1m82, slank en groot geschapen. Intiem geschoren en met weinig lichaamsbeharing. Ik lik graag een poesje dat verlangend is... graag laat ik je ook alle hoeken van de kamer zien tijdens verschillende neukstandjes... Ik ben een zeer verzorgde man, alles is in orde en netjes... Geen extremen of brutaliteiten, ik ben aangenaam in de omgang en hou alles respectvol en discreet. Graag hoor ik meer van je!  
Guillaume 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
1 VASTE LEUKE DAME GEZOCHT
Hey Herken je het gevoel er te weinig geleefd word buiten onze dagdagelijkse sleur Vorm van erkenning, passioneel tekort in je eigen relatie De juiste klik en vibe terug te willen voelen Bij deze zoek ik een gelijkgestemde dame die connectie/ niveau , zonder platvloerse toestanden hoog in het vaandel dragen Zelf ben ik zeer sportief, slank, niet rokende jongeman 1.80 m- 76 kg Graag een duidelijke foto met wat korte uitleg over jezelf Hopende hier m’n vast dekseltje dan te kunnen vinden Liefs  
Willem 57 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Niet zomaar een verlangen...
Bedankt om mijn berichtje te lezen. Ik ga eerlijk zijn, ik zoek geen relatie. Sex hoeft niet. Mijn verlangen? Je borsten te mogen liefkozen. Vind je dat raar? Mijn partner heeft sinds 2020 borstkanker. Ze heeft niet graag dat ze nog worden aangeraakt. Er is nog maar weinig gevoel in haar borsten. Ik respecteer dat. Maar het verlangen om nog eens borsten te mogen strelen, zoenen, tepels tussen mijn vingers/lippen te mogen voelen...dat verlangen wordt met de dag groter. En het doet me pijn om te aanvaarden dat ik dit misschien nooit meer zal mogen ervaren. Daarom dit zoekertje. Ik ben een slanke, verzorgde man van 56. Wil jij aan mijn verlangen tegemoet komen? Misschien liefst in de regio. Stuur je me een mailtje? Kunnen we kennismaken. Ik kijk er alvast naar uit. Willem.  
DiscreteMan 30 jaar Antwerpen - Herselt
Ontsnapping voor u en mij!
Dag beste lezeres, Wie bent u? Iemand die weinig taboo heeft, in een sleur zit of niet, tijd vandaag of morgen van 8u tot 14 heeft. Liefst rond de omgeving, mijn auto is niet beschikbaar voor het moment. Ik zelf ben op zoek naar iemand die met mij samen de wereld even wil vergeten. Het kan op jou manier, korte ontmoeting en meteen op avontuur, of liever een langere ontmoeting en geduldig opbouwen. Dit allemaal binnen een discreet kader. Ik weet zeker dat jij hier al over nagedacht heeft maar de knoop nog niet hebt doorgehakt. Dit is jouw kans! Toch nog twijfels? Geen zorgen. Respect en hygiëne staan bij mij hoog in vaandel. Indien je een studente bent en niet makkelijk kan verplaatsen wil ik gerust tijdelijk het openbaar vervoer nemen. Ik wil enkel serieuze reacties. Ik zie je zo!  

Ontsnapping voor u en mij!
Wesley 29 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Leuke dame gezocht
Hallo, Ik ben een 29 jarige man en ik ben opzoek naar die ene spontane dame. de bedoeling is om elkaar te leren kennen en een goede vriendschap uit te bouwen (samen leuke dingen doen) met dat tikkeltje meer en met respect voor ieders grenzen. Ik woon alleen op een appartement in izegem en kan zowel ontvangen als verplaatsen. Over mezelf: 172cm groot, slank tot normaal gebouwd, korte gezichtsbeharing , geschoren en getrimd op de intieme plaats, voor de rest ook de normale maten. Leeftijd alsook relatie status maakt me weinig uit, ik ben discreet en sta enorm op persoonlijke hygiëne. Heb je interesse? stuur me dan gerust een berichtje. VOOR DE FAKERS: doe aub geen moeite ik zoek alleen een echte connectie met een oprechte dame. groetjes,  

Leuke dame gezocht
Gentleman 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Samen parenclubke doen
Welke vrouw heeft er zin om mij op maandag of donderdag in de namiddag van 13u tot 18 u te vergezellen naar een parenclub? Zowel groentje als ervaren vrouw is welkom. Indien je zelf niet over vervoer beschikt kan ik je ophalen en terugbrengen. Uiterlijk en leeftijd van weinig belang. Libido, hygiëne en discretie des te meer. We maken er iets leuks van. Bij klik kan dit ook regelmatig.  
  1   2   3   4   5   6